Παναθηναϊκός, Κέντρικ Ναν: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία που μπορεί να πάει στο NBA

Παναθηναϊκός, Κέντρικ Ναν: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία που μπορεί να πάει στο NBA

Ο Κέντρικ Ναν.
Μία εβδομάδα έμεινε ακόμα μέχρι να εκπνεύσει το NBA out στο συμβόλαιο του Κέντρικ Ναν και όσο περνούν οι μέρες, τόσο είναι υπέρ του Παναθηναϊκού.

Την ώρα που ο Εργκίν Αταμάν ετοιμάζει το τελευταίο (;) μεταγραφικό χτύπημα για λογαριασμό των «πρασίνων», το ενδιαφέρον στρέφεται παράλληλα στην περίπτωση του Κέντρικ Ναν και στο αν θα παραμείνει τελικά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού AKTOR και την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» βρίσκεται από την Κυριακή (7/7) στην Αθήνα και τη Δευτέρα (8/7) θα συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο ώστε να τεθεί επί τάπητος και το κομμάτι του παζλ το οποίο λείπει ενόψει της νέας σεζόν. Οι «πράσινοι» έχουν εστιάσει στον Ντάνιελ Τάις ωστόσο όπως ανέφερε και το Gazzetta η περίπτωσή του παρουσιάζει δυσκολίες από τη στιγμή που... καιροφυλακτεί το ΝΒΑ.

Άλλωστε η άλλη άκρη του Ατλαντικού και το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη αποτελεί και τον μεγάλο αντίπαλο στην περίπτωση του Κέντρικ Ναν! Πριν από ακριβώς δύο μήνες (8/5/2024) ο Αμερικανός σκόρερ υπέγραψε διετή ανανέωση με τον Παναθηναϊκό βάζοντας ωστόσο ειδικό όρο στο συμβόλαιό του για NBA out έως τις 15 Ιουλίου.

Καθαρό προβάδισμα ο Παναθηναϊκός

Βέβαια θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις ώστε να μπορέσει ο Ναν να επιστρέψει στο ΝΒΑ στην περίπτωση που το θελήσει. Η κύρια και βασικότερη; Όχι μόνο να προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδα του ΝΒΑ αλλά να βρει εγγυημένο συμβόλαιο για όλη την επόμενη χρονιά! Σίγουρα υπάρχουν ομάδες που παρακολούθησαν την εξαιρετική πορεία του και τις πολύ καλές εμφανίσεις του σε Euroleague και Stoiximan Basket League αλλά προς το παρόν δεν έχει εκφραστεί ουσιαστικό ενδιαφέρον.

Και όσο περνούν οι μέρες έως την «D-Day» του Κέντρικ Ναν άλλο τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες ο παίκτης να παραμείνει κανονικά στο «πράσινο» ρόστερ. Όμως επειδή μιλάμε για το ΝΒΑ όπου τα πάντα μπορεί να αλλάξουν από τη μια μέρα στην άλλη θα υπάρχει αγωνία στις τάξεις του Παναθηναϊκού έως και την καταλυτική ημερομηνία του NBA out. Σύμμαχος των «πρασίνων» είναι και ο... ίδιος ο παίκτης ο οποίος έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το σκεπτικό του μετά τα όσα έζησε κατά τη διάρκεια της χρονιάς και το κύμα αγάπης που δέχθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας. Επιπλέον εάν και εφόσον θελήσει να επιστρέψει στο ΝΒΑ, σίγουρα θα θέλει ρόλο σε ομάδα και όχι απλά να συμπληρώνει κάποιο ρόστερ...

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.