Ρεάλ Μαδρίτης: Για άλλον έναν χρόνο παίκτης της ο Μούσα

Ρεάλ Μαδρίτης: Για άλλον έναν χρόνο παίκτης της ο Μούσα

Newsroom
Ο Μούσα της Ρεάλ Μαδρίτης
Ρεάλ Μαδρίτης και Τζάναν Μούσα ανανέωσαν τη συνεργασία τους για ακόμα έναν χρόνο, με τον Βόσνιο φόργουορντ να παραμένει κάτοικος Ισπανίας!

Για ακόμα έναν χρόνο θα παραμείνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ο Τζάναν Μούσα. Οι Μαδριλένοι ανανέωσαν το συμβόλαιο του Βόσνιου φόργουορντ, ο οποίος έχει βοηθήσει τα μέγιστα στη διετία που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα τους, για να έρθουν τίτλοι, όπως η EuroLeague του 2023 αλλά και ένα πρωτάθλημα, ένα Copa Del Rey καθώς και 2 Super Cup Ισπανίας.

Η Ρεάλ δεν ήθελε με τίποτα να χάσει έναν παίκτη πολύ κομβικό στη λειτουργία της και την επιθετική της μηχανή, συνεχίζοντας τις σημαντικές ανανεώσεις μετά από αυτήν του Ταβάρες.

Ο Μούσα έκλεισε με εντυπωσιακά νούμερα την περασμένη του σεζόν στη EuroLeague, έχοντας 13.5 πόντους με 41.3% στο τρίποντο σε 21 λεπτά, μαζί με 2.7 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ. Ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το back to back με τη Ρεάλ, μιας και ο Παναθηναϊκός έβαλε... φρένο στους Μαδριλένους στον τελικό της περσινής διοργάνωσης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.