Μονακό: Ανακοίνωσε τον Γιώργο Παπαγιάννη!

Μονακό: Ανακοίνωσε τον Γιώργο Παπαγιάννη!

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Παπαγιάννης
Με κάθε επισημότητα πλέον, ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι παίκτης της Μονακό.

Είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες. Το είχε παραδεχτεί και ο ίδιος σε δηλώσεις του και η ώρα της επίσημης ανακοίνωσης έφτασε. Η Μονακό απέκτησε τον Γιώργο Παπαγιάννη για την επερχόμενη σεζόν του 2024-25! Λίγες ώρες πριν είχε προηγηθεί η επίσημη αποδέσμευσή του από τη Φενέρμπαχτσε.

Πλέον, ο 27χρονος Έλληνας σέντερ (2,20 μ.) θα γίνει κάτοικος Μόντε Κάρλο όπου θα αγωνίζεται μαζί με τον Μάικ Τζέιμς αλλά και τον Νικ Καλάθη, ο οποίος φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να φύγει από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, στο επίπεδο της Euroleague ο Παπαγιάννης μετρούσε κατά μέσο όρο από 5,7 πόντους με 3,1 ριμπάουντ και 0,8 ασίστ σε 15:58 λεπτά εντός παρκέ. Στο παρελθόν έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό με τον οποίο πήρε 3 πρωταθλήματα Ελλάδος ενώ έχει υπάρξει επίσης παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς και των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Η ανακοίνωση της Μονακό

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.