Παναθηναϊκός: Εγκρίθηκε από την ΕΟΕ το αίτημα των «πρασίνων», στο Καλλιμάρμαρο το «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Παναθηναϊκός: Εγκρίθηκε από την ΕΟΕ το αίτημα των «πρασίνων», στο Καλλιμάρμαρο το «Παύλος Γιαννακόπουλος»

καλλιμαρμαρο
Το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εγκρίθηκε ομόφωνα από την ΕΟΕ και οι τελικοί του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στις 21/9 θα διεξαχθούν στο Καλλιμάρμαρο!

Έτοιμοι να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία είναι οι φίλοι του Παναθηναϊκού το βράδυ της 21ης Σεπτεμβρίου!

Η «πράσινη» ΚΑΕ είχε αιτηθεί τη διεξαγωγή του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Παναθηναϊκό Στάδιο και η ΕΟΕ αποφάσισε ομόφωνα στην ολομέλεια της Τρίτης (9/7) να παραχωρήσει το Καλλιμάρμαρο στους «πράσινους».

Να σημειωθεί ωστόσο ότι στο Καλλιμάρμαρο θα διεξαχθούν μόνο τα ματς των τελικών στις 21 Σεπτεμβρίου και όχι τα παιχνίδια των ημιτελικών μία ημέρα νωρίτερα, τα οποία θα φιλοξενηθούν σε άλλο γήπεδο της Αθήνας. Και αυτό διότι στο ΟΑΚΑ θα κορυφώνονται οι εργασίες ώστε να παραδοθεί έτοιμο με το πρώτο επίσημο τζάμπολ της χρονιάς.

Στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα μεταφερθεί το παρκέ που υπάρχει τώρα στο ΟΑΚΑ ενώ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα τοποθετηθεί το ολοκαίνουργιο «glass floor».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.