Παπαγιάννης: «Ευγνώμων που μοιράστηκα αυτές τις στιγμές με τη Φενέρ»

Newsroom
O Παπαγιάννης
Ο Γιώργος Παπαγιάννης είπε το δικό του «ευχαριστώ» και «αντίο» στη Φενέρμπαχτσε ύστερα από έναν χρόνο παραμονής στην Πόλη.

Ο Έλληνας διεθνής σέντερ μπορεί να προετοιμάζεται για τη πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες ωστόσο δεν παρέλειψε να στείλει τις δικές του ευχαριστίες στη Φενέρμπαχτσε ύστερα από τη συμφωνία του με τη Μονακό.

Όπως είναι γνωστό, ο Παπαγιάννης θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μόντε Κάρλο την επόμενη σεζόν, με την ομάδα από το Πριγκιπάτο να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτησή του.

«Φενέρ! Από τη πρώτη ημέρα με υποδεχθήκατε με ανοικτές τις αγκάλες. Σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα κατακτήσαμε το double, ενώ πήραμε και το εισιτήριο για το Final Four. Πέρα από αυτές τις επιτυχίες, έκανα φιλίες οι οποίες θα κρατήσουν για πάντα. Θα είμαι πάντα ευγνώμων που μοιράστηκα αυτές τις στιγμές με αυτό το κλαμπ και με αυτούς τους ανθρώπους. Ευχαριστώ» ανέφερε ο Παπαγιάννης στην ευχαριστήρια ανάρτησή του.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.