Κότσαρ: «Από την Euroleague στην... Ιαπωνία»

Κότσαρ: «Από την Euroleague στην... Ιαπωνία»

Newsroom
Εύκολα η Μπασκόνια
Ο Μαλίκ Κότσαρ που αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στη Μπασκόνια αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών στην καριέρα του και να μετακομίσει στην Ιαπωνία.

Σύμφωνα με το BasketNews, ο 27χρονος Εσθονός σέντερ ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της «Yokohama B-Corsairs» όπου προπονητής είναι ο νυν ομοσπονδιακός της Φινλανδίας Λάσι Τουόβι, όπως επίσης και ο άλλοτε τεχνικός της Εσθονίας, Γιούκα Τοϊγιάλα.

Στην εν λόγω ομάδα αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν, ο σταρ των Φιλιππίνων, Κάι Σότο. Ο Μαλίκ Κότσαρ έχει 73 ματς της Euroleague στην καριέρα του, μετρώντας κατά μέσο όρο 7.3 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ, ενώ σούταρε με 59% στα δίποντα και 62% στις βολές.

Να σημειωθεί ότι το δρομολόγιο Euroleague-Ιαπωνία έκανε πριν από έναν χρόνο και ένας παίκτης που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Αρτούρας Γκουντάιτις ο οποίος αγωνίζεται στην Αλβαρκ Τόκιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.