Μονέκε: Παραμένει στη Μπασκόνια

Μονέκε: Παραμένει στη Μπασκόνια

Newsroom
.
Ο Τσίμα Μονέκε αναμένεται να παραμείνει στη Μπασκόνια και τη νέα σεζόν καθώς θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Σύμφωνα με το BasketNews και τον Ντονάτας Ούρμπονας, ο παίκτης της Μπασκόνια θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Βιτόρια και τη σεζόν 2024-25.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ γίνεται λόγος για ενδιαφέρον από Παρτίζαν και... Παναθηναϊκό AKTOR όπως επίσης και από άλλες ομάδες της Euroleague ωστόσο εξηγεί ότι το υψηλό buy out στο συμβόλαιό του το οποίο ανέρχεται στο 1.5 εκατομμύρια ευρώ αποτελεί μεγάλο εμπόδιο για οποιονδήποτε θελήσει να τον εντάξει στο ρόστερ του.

Ο Τσίμα Μονέκε πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν στην Euroleague και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, έχοντας κατά μέσο όρο 13.6 πόντους, 6.6 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1.1 κλεψίματα ενώ σούταρε με 60% στα δίποντα και 35% στα τρίποντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.