Τζέριαν Γκραντ: «Θέλω το back to back, εδώ βρήκα το σπίτι μου»

Τζέριαν Γκραντ: «Θέλω το back to back, εδώ βρήκα το σπίτι μου»

Γιώργος Κούβαρης
Ο Τζέριαν Γκραντ.
Ο Τζέριαν Γκραντ είπε ότι στον Παναθηναϊκό βρήκε τη... μόνιμη κατοικία του εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επέκταση του συμβολαίου του μετά και τη «πράσινη» ανακοίνωση ενώ στάθηκε στην «πείνα» του για το «back to back».

Αν μη τι άλλο ο Αμερικανός γκαρντ αποτέλεσε έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες (αν όχι τον πιο σταθερό) του Παναθηναϊκού AKTOR καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Και ο Παναθηναϊκός επέκτεινε με κάθε επισημότητα το συμβόλαιό του για «τουλάχιστον δύο ακόμα χρόνια» όπως ανέφερε στην ανακοίνωση, εξηγώντας η «πράσινη» ΚΑΕ ότι «από τα μέσα της περσινής σεζόν επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό AKTOR μέχρι το καλοκαίρι του 2026».

Αποτέλεσε τον «x-factor» στα χέρια του Εργκίν Αταμάν, ο οποίος «κούμπωνε» σε όλα τα σχήματα που χρησιμοποιούσε. Αυτή τη στιγμή ο Τζέριαν Γκραντ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές πριν από την επιστροφή στην Αθήνα τον επόμενο μήνα για την έναρξη της προετοιμασίας και από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Αυτή η ανανέωση σημαίνει πάρα πολλά για μένα. Έχω περιπλανηθεί αρκετά σε όλη μου την καριέρα και ειλικρινά αισθάνομαι πως βρήκα το σπίτι μου εδώ με αυτούς τους φιλάθλους, αυτούς τους προπονητές και αυτούς τους συμπαίκτες δίπλα μου. Ευχαριστώ πολύ το κλαμπ για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό μου και υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να κάνω τα πάντα για την ξεπληρώσω».

Για τη περσινή σεζόν και τη δική του παρουσία, ανέφερε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που με τη δική μου παρουσία βοήθησα την ομάδα μου να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας. Αποδείξαμε πως ήμασταν οι καλύτεροι σε Ελλάδα και Ευρώπη καθώς κατακτήσαμε απολύτως δίκαια και τους δύο τίτλους. Παλέψαμε πολύ σκληρά ως ομάδα όλη τη χρονιά και αξίζαμε απόλυτα αυτές τις επιτυχίες. Από την αρχή είχα εμπιστοσύνη στον κόουτς και τους συμπαίκτες μου».

Για τους στόχους της νέας σεζόν είπε: «Θέλω το back to back. Είμαι πεινασμένος για περισσότερες επιτυχίες με αυτή την ομάδα στην Euroleague και το ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλω να είμαι πρωταθλητής ξανά»

Για το μήνυμά στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού: «Για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, εύχομαι να είναι έτοιμοι για μεγαλύτερες χαρές, περισσότερες νίκες και περισσότερα τρόπαια».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.