Χέρμπερτ: «Φλερτάρει» με τον πάγκο της Μπάγερν

Χέρμπερτ: «Φλερτάρει» με τον πάγκο της Μπάγερν

Newsroom
Χέρμπερτ
Ο Γκόρντον Χέρμπερτ φέρεται να είναι ως ο βασικός υποψήφιος προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Καναδοφινλανδός προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν από την εθνική ομάδα της Γερμανίας μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, την οποία και είχε οδηγήσει έως την κατάκτηση του Mundobasket τον Σεπτέμβριο του 2023 στις Φιλιππίνες. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι θέλει να κοουτσάρει στο υψηλότερο επίπεδο της Euroleague.

Όπως ανέφερε (και) η «Bild» ο Γκόρντον Χέρμπερτ (και πάλαι ποτέ και προπονητής του Άρη) είναι ο βασικός υποψήφιος προκειμένου να αντικαταστήσει τον Πάμπλο Λάσο στην Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα και πέρυσι βρέθηκε κοντά στην Βιλερμπάν ωστόσο η γερμανική ομοσπονδία μπάσκετ του είχε ασκήσει βέτο ότι δεν μπορούσε να είχε διπλό ρόλο.

Τον περασμένο Μάιο είχε συμφωνήσει με τους Chiba Jets Funabashi της Ιαπωνίας ωστόσο όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, το συμβόλαιο τερματίστηκε μονομερώς. Για τον Γκόρντον Χέρμπερτ έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η Παρί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.