Τζόρνταν Λόιντ: «Πλησιάζει στη Μακάμπι»

Τζόρνταν Λόιντ: «Πλησιάζει στη Μακάμπι»

Newsroom
Τζόρνταν Λόιντ: «Πλησιάζει στη Μακάμπι»
Ο Τζόρνταν Λόιντ αποτελεί στόχο της Μακάμπι Τελ Αβίβ και όπως αναφέρουν στο Ισραήλ ολοένα και πλησιάζει στην ομάδα του λαού.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν θα συνεχίσει στη Μονακό όπου βρέθηκε τα δύο τελευταία χρόνια και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Euroleague.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ (αλλά και από την Ιταλία) ο Τζόρνταν Λόιντ φέρεται να βρίσκεται κοντά στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η «ομάδα του λαού» πραγματοποιεί ολικό «λίφτινγκ» μετά τις αποχωρήσεις των Μπράουν, Μπάλντγουιν, Κόλσον, Νίμπο, Γουέμπ και μετά τους Τζέιλεν Χορντ, Λέβι Ράντολφ, Γουέινιεν Γκέιμπριελ οι οποίοι ανακοινώθηκαν και επίσημα, φέρεται να πλησιάσει στον Τζόρνταν Λόιντ.

Και δεν είναι και ο μοναδικός καθώς εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Κόλιν Μάλκολμ ο οποίος κατέκτησε το Eurocup με τη φανέλα της Παρί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.