Βιλερμπάν: «Μένει ο Πάρις Λι, φεύγει ο Λοβέρν»

Βιλερμπάν: «Μένει ο Πάρις Λι, φεύγει ο Λοβέρν»

Newsroom
Πάρις Λι
Παραμένει στην Βιλερμπάν για άλλη μια χρονιά ο Πάρις Λι σε αντίθεση με τον Λοβέρν, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής encestando.es ο Πάρις Λι (29 ετών, 1.84 μέτρα), ο οποίος έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά με την ομάδα της Βιλερμπάν, θα παραμείνει παίκτης της γαλλικής ομάδας.

Αντίθετα, ο Γάλλος σέντερ Τζόφρι Λοβέρν (33 ετών, 2.11 μέτρα), αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν μετά από δύο χρόνια που αγωνίστηκε με την φανέλα της Βιλερμπάν.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στον Παναθηναϊκό AKTOR, ενώ την περασμένη σεζόν με την γαλλική ομάδα, στα παρκέ της Euroleague είχε 11.5 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 5.5 ασίστ κατά μέσο όρο σε περίπου 28 λεπτά συμμετοχής.

Ο Λοβέρν με την σειρά του σε 24:39 λεπτά συμμετοχής μετρούσε 12.6 πόντους και μάζεψε 5.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά αγώνα, την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

@Photo credits: EUROLEAGUE

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.