Παναθηναϊκός: «Ακυρώθηκε το τουρνουά του Σεπτεμβρίου στο Ντουμπάι»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Παναθηναϊκός: «Ακυρώθηκε το τουρνουά του Σεπτεμβρίου στο Ντουμπάι»
Το τουρνουά που θα γινόταν στο Ντουμπάι τον Σεπτέμβριο και θα αγωνιζόταν μεταξύ άλλων και ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως ακυρώθηκε καθώς οι ομάδες της Euroleague δεν ζήτησαν άδεια να παίξουν εκτός Ευρώπης.

Σύμφωνα με την TeleSport.rs, ο Παναθηναϊκός AKTOR, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί δεν ζήτησαν άδεια από την Euroleague ώστε να αγωνιστούν εκτός Ευρώπης, κάτι το οποίο ήταν βασική προϋπόθεση ώστε να γίνει το τουρνουά στο Ντουμπάι.

Η νεοσύστατη ομάδα, η οποία θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην ΑΒΑ Liga, θα υποδεχόταν τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες σε μία διοργάνωση που θα διαρκούσε από τις 10 μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου, ωστόσο κάτι τέτοιο τελικά φαίνεται πως δεν θα συμβεί τελικά.

Το «τριφύλλι» την περασμένη σεζόν κατέκτησε την κορυφή της Euroleague ενώ έχει ήδη αρχίσει τη διαμόρφωση του «εδάφους» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.