Ζάλγκιρις Κάουνας, Μεταγραφές: «Κοντά στην επιστροφή του ο Γιοκουμπάιτις»

Ζάλγκιρις Κάουνας, Μεταγραφές: «Κοντά στην επιστροφή του ο Γιοκουμπάιτις»

Ο Ρόκας Γιοοκουμπάιτις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Μετά από τρία χρόνια στην Μπαρτσελόνα, ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις αναμένεται να επιστρέψει στη Ζάλγκιρις, μόλις οι Καταλανοί δώσουν το τελικό «οκ».

Την καλύτερή της μεταγραφή για το καλοκαίρι ετοιμάζεται να κάνει η Ζάλγκιρις. Οι Λιθουανοί θέλουν να επαναφέρουν τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις στο Κάουνας, αφού σύμφωνα με το Basketnews οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Όπως αναφέρεται, ο Γιοκουμπάιτις θα μετακομίσει στη Ζάλγκιρις μόλις η Μπαρτσελόνα δώσει το πράσινο φως, αφού ο 23χρονος γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2025. Η κίνηση των Καταλανών για τον Χουάν Νούνιεζ αναμένεται να στερήσει χρόνο από τον Γιοκουμπάιτις που προτιμά να γυρίσει σε γνώριμο περιβάλλον.

Με τη Ζάλγκιρις άλλωστε να θέλει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την περιφέρειά της, αφού έχασε τον Κίναν Έβανς που όταν επιστρέψει στη δράση θα φοράει τα «ερυθρόλευκα», ενώ απέκτησε ήδη τον Σιλβέν Φρανσίσκο και τον Ταϊρόν Γουάλας.

Την περασμένη σεζόν ο Γιοκουμπάιτις μέτρησε 7.2 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ σε σχεδόν 16 λεπτά που αγωνιζόταν στην EuroLeague.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.