Παναθηναϊκός: Στα 3.2 εκατομμύρια η αγορά του glass floor

Παναθηναϊκός: Στα 3.2 εκατομμύρια η αγορά του glass floor

Newsroom
Παρκέ με LED
Το glass floor που θα το τοποθετηθεί στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη σεζόν κοστίζει 3.2 εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό, μετά τη συμφωνία του με γερμανική εταιρεία.

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει κάτι καινοτόμο στη EuroLeague της ερχόμενης περιόδου, αφού αποφάσισε να λανσάρει το glass floor στην Ευρώπη.

Μάλιστα η «πράσινη» ΚΑΕ αγόρασε το κορυφαίο της αγοράς, μιας και ήρθε σε συμφωνία με τη γερμανική εταιρία ASB. Με την τιμή να ανέρχεται στα 3.2 εκατομμύρια ευρώ και τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια την Πέμπτη (11/7).

Το ζητούμενο πλέον για τον Παναθηναϊκό είναι να προλάβει να τοποθετηθεί, αν αυτό είναι δυνατόν, στις αρχές Οκτωβρίου, ώστε να διεξαχθεί με το glass floor το πρώτο παιχνίδι για τη νέα EuroLeague στο ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε πως το glass floor βοηθάει τόσο την ομάδα σε θέμα προπονήσεων και τακτικής, αλλά και την ανάδειξη των χορηγών στο παρκέ κατά τη διάρκεια των αγώνων, καθώς επίσης μειώνει κατά πολύ τους τραυματισμούς των παικτών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.