Παναθηναϊκός: Τα 3.2 εκατομμύρια του glass floor θα... απογειώσουν το ΟΑΚΑ experience

Παναθηναϊκός: Τα 3.2 εκατομμύρια του glass floor θα... απογειώσουν το ΟΑΚΑ experience

Νίκος Καρφής
Παρκέ με LED
Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα λανσάρει το glass floor στη EuroLeague και το Gazzetta υπενθυμίζει τις εντυπωσιακές δυνατότητες που προσφέρει αυτή η καινοτομία στους αγώνες των πρωταθλητών Ευρώπης στο ΟΑΚΑ.

Το ΟΑΚΑ θα γίνει το πρώτο γήπεδο στη EuroLeague που θα τοποθετηθεί glass floor, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να προμηθεύεται το κορυφαίο της αγοράς, καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στα 3.2 εκατομμύρια ευρώ στη γερμανική εταιρεία ASB.

Πρόκειται για μια καινοτομία που θα προσφέρει μια ιδιαίτερη εμπειρία στους φιλάθλους του «τριφυλλιού» και πλέον το ζητούμενο έχει να κάνει με την τοποθέτησή του ώστε το πρώτο παιχνίδι για τη νέα EuroLeague στο ΟΑΚΑ να διεξαχθεί με το glass floor.

Σε κάθε περίπτωση, το glass floor βοηθάει τόσο την ομάδα σε θέμα προπονήσεων και τακτικής, αλλά και την ανάδειξη των χορηγών στο παρκέ κατά τη διάρκεια των αγώνων, μειώνοντας παράλληλα τους τραυματισμούς των παικτών και το Gazzetta υπενθυμίζει τις εντυπωσιακές δυνατότητές του.

Διευκολύνει τη ζωή των αθλητών

Aρχικά το glass floor εξασφαλίζει ασφαλέστερες και φιλικότερες συνθήκες για τις αρθρώσεις των αθλητών, αφού χαρακτηρίζεται από ελαστικότητα και αντίσταση στην ολίσθηση. Επιπλέον προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και ελαστικότητα που υπερβαίνει τα συμβατικά ξύλινα αθλητικά δαπέδα. Δυσκολεύει την πτώση ή τα γλιστρήματα σε σχέση με τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα. Επίσης το νέο δάπεδο είναι άοσμο.

Απεριόριστες δυνατότητες

Είναι σχεδιασμένο με σκοπό την καλύτερη δυνατή εμπειρία παίκτη και θεατή. Προσαρμόζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εμφάνιση δυναμικού περιεχομένου, όπως λογότυπα ομάδων, χορηγοί, διαφημίσεις, videos και οπτικά εντυπωσιακά γραφικά.

Διαδραστική καινοτομία

Συνδέει τον αθλητισμό με την τεχνολογία και την καλύτερη δυνατή εμπειρία των φιλάθλων. Το σύστημα ενσωματώνει δεδομένα παρακολούθησης της απόδοσης και της καταπόνησης των αθλητών, ακόμα και εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν στην προπόνηση, μεταφράζοντας δεδομένα σε δυναμικά γραφικά (και κατά τη διάρκεια των time out) με σκοπό την καλύτερη και πιο προσεγμένη δουλειά.

Ανθεκτικό και εύκολο στη συντήρηση

Με διάρκεια ζωής έως και 70 χρόνια και φώτα LED που διαρκούν τουλάχιστον 100.000 ώρες, το ASB LumiFlex εγγυάται μια αξιόπιστη και βιώσιμη λύση για κάθε αθλητικό χώρο. Το σύστημα δαπέδου είναι κατασκευασμένο από σκληρά, φιλικά προς το περιβάλλον και ανθεκτικά υλικά, όπως γυαλί και αλουμίνιο. Ακομη και μετά από πολλά χρόνια, η επιφάνεια διατηρεί την αρχική της ποιότητα χωρίς ορατά σημάδια φθοράς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.