Παναθηναϊκός: Oι λόγοι παραμονής του Μπαλτσερόφσκι στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Oι λόγοι παραμονής του Μπαλτσερόφσκι στον Παναθηναϊκό

Μπαλτσεροφσκι
Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι συνεχίζει κανονικά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού χωρίς αυτο να σημαίνει ότι οι πράσινοι σταμάτησαν να κοιτάζουν την απόκτηση παίκτη από το πάνω ράφι...

Τελικά έγινε αυτό που δεν περίμενε (σχεδόν) κανείς. Εκτός από τον Εργκίν Αταμάν και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού AKTOR οι οποίοι ασχολούνται νυχθημερόν για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

Η αποχώρηση του Ολεκ Μπαλτσερόφσκι ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένη αμέσως μετά το τέλος της σεζόν, με την Ουνικάχα Μάλαγα να περίμενε στη γωνία και να ήταν έτοιμη να τον αποκτήσει. Παρόλα αυτά και από τη στιγμή που η αγορά των ποιοτικών και πρωτοκλασάτων ψηλών είναι πολύ φτωχή, ο Τούρκος προπονητής αποφάσισε (σε πρώτη φάση) να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Πολωνό σέντερ.

Εκτός από το ποιοτικό κομμάτι, τέθηκε στο τραπέζι και το... ποσοτικό. Πολλώ δε μάλλον από την στιγμή που ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες όπου θα πάρει μέρος ο (ταλαιπωρημένος από τη σεζόν) Ματίας Λεσόρ ενώ την ίδια ώρα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ο Αταμάν ήθελε να είναι διασφαλισμένος ποσοτικά ώστε να μπορεί να κάνει με μεγαλύτερη άνεση την τελευταία επιλογή για το ρόστερ. Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στα τέλη Αυγούστου και αν προκύψει παίκτης από το... πάνω ράφι.έως σε αυτό το διάστημα θα τεθεί και πάλι επί τάπητος το θέμα του Πολωνού. Άλλωστε δεν θα είναι δύσκολο να βρεθεί ομάδα για να τον αποκτήσει, σε οποιοδήποτε διάστημα θελήσουν οι «πράσινοι» (εάν το θελήσουν τελικά) να τον παραχωρήσουν.

Ουσιαστικά στον Παναθηναϊκό δεν βιάζονται. Και θέλουν να περιμένουν αντίστοιχη περίπτωση... Κεντρικ Ναν, όπερ και σημαίνει ενός παίκτη ο οποίος θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είτε βρεθει έως την έναρξη της προετοιμασίας, είτε βρεθεί αργότερα και ενδεχομένως προκύψει από το ΝΒΑ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.