Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τσεκάρει τον Σορτς, δύσκολα θα τον αφήσει η Παρί»

Ο Τι Τζέι Σορτς της Μονακό
Ο Τι Τζέι Σορτς φαίνεται πως έχει μπει στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο δύσκολα θα τον αφήσει η Παρί.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η ισραηλινή ιστοσελίδα sport5, ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ο Τι Τζέι Σορτς, με την Παρί όμως να μην είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει εύκολα.

Ο 27χρονος γκαρντ (1,75 μ.) πραγματοποίησε εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα της ομάδας από το Παρίσι, κατακτώντας το EuroCup και εξασφαλίζοντας παράλληλα μία θέση στην Euroleague. Ο ίδιος, την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, είχε κατά μέσο όρο από 18,5 πόντους με 4,5 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ σε 27:22 λεπτά εντός παρκέ.

Οι επιδόσεις του Σορτς φαίνεται πως έκαναν καλή εντύπωση στους ανθρώπους της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι οποίοι ψάχνουν τρόπο να ενισχύσουν το ρόστερ του ισραηλινού συλλόγου, η ομάδα από τη γαλλική πρωτεύουσα ωστόσο, αναμένεται να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της ώστε να τον κρατήσει και τη νέα χρονιά.

@Photo credits: euroleaguebasketball.net

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.