Παρτίζαν: «Σε διαπραγματεύσεις με τον Κάρλικ Τζόουνς»

Παρτίζαν: «Σε διαπραγματεύσεις με τον Κάρλικ Τζόουνς»

Newsroom
χχ
Η Παρτίζαν φέρεται να είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Κάρλικ Τζόουνς, ο οποίος πέρασε τη σεζόν που μας πέρασε στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Σύμφωνα με την «Meridien Sport» η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξετάζει την περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ, Κάρλικ Τζόουνς.

Ένας παίκτης με θητεία στο ΝΒΑ και ο οποίος... έβγαλε μάτια στο προηγούμενο Mundobasket με τη φανέλα του Νοτίου Σουδάν έχοντας κατά μέσο όρο 20.4 πόντους, 10.6 ασίστ και 4.6 ριμπάουντ. Μάλιστα και φέτος θα αγωνιστεί με τους Αφρικανούς καθώς θα δώσει το «παρών» και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε βρέθηκε στο πρωτάθλημα της Κίνας φορώντας τη φανέλα των Zhejiang Golden Bulls και με τους οποίους μέτρησε 16.6 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 4.6 τελικές πάσες. Όπως ανέφερε το εν λόγω ρεπορτάζ η Παρτίζαν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον 27χρονο γκαρντ προκειμένου να μετακομίσει στο Βελιγράδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.