Παναθηναϊκός, Ναν: Ο Αμερικανός πόσταρε τους πανηγυρισμούς της υποδοχής από το Βερολίνο λίγες ώρες πριν λήξει το opt out για το NBA

Παναθηναϊκός, Ναν: Ο Αμερικανός πόσταρε τους πανηγυρισμούς της υποδοχής από το Βερολίνο λίγες ώρες πριν λήξει το opt out για το NBA

Newsroom
.
Ο Κέντρικ Ναν, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να περιμένουν να εκπνεύσει η μέρα για να λήξει το NBA out, πόσταρε ένα βίντεο από την επιστροφή της ομάδας μετά την κατάκτηση της EuroLeague στο Βερολίνο.

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για την παραμονή του Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό. Το opt out που έχει για το NBA λήγει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και ο ίδιος πόσταρε ένα βίντεο το οποίο... έφτιαξε τους φίλους των «πρασίνων».

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026 στον Παναθηναϊκό, έκανε στόρι μια παλαιότερη ανάρτησή του με τους πανηγυρισμούς από την επιστροφή της ομάδας, ύστερα από την κατάκτηση της EuroLeague στο Βερολίνο.

Και με τη διορία για το NBA να φτάνει προς το τέλος της, οι φίλοι του Παναθηναϊκού αισιοδοξούν πως ο 28χρονος θα παραμείνει στην Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια, φορώντας τα πράσινα.

Το στόρι του Κέντρικ Ναν

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.