Ολυμπιακός, Μπραζντέικις: Συμφωνία για επιστροφή στη Ζάλγκιρις

Ολυμπιακός, Μπραζντέικις: Συμφωνία για επιστροφή στη Ζάλγκιρις

Ίγκνας Μπραζντέικις με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Τα τυπικά απομένουν για την επιστροφή του Ίγκνας Μπραζντέικις στη Λιθουανία και τη Ζάλγκιρις, μετά από θητεία ενός έτους στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός και ο Ίγκνας Μπραζντέικις εξετάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα χωρίσουν τους δρόμους τους ενόψει της ερχόμενης σεζόν. Με τον Λιθουανό να ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη Ζάλγκιρις, μιας και η συμφωνία, την οποία γνωστοποίησε το Basketnews, για τη μετακίνησή του ολοκληρώθηκε.

Ο Μπραζντέικις έκανε το δρομολόγιο Κάουνας - Πειραιάς τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και υπέγραψε με τον Ολυμπιακό συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026. Παρόλα αυτά, το ταίριασμά του στους «ερυθρολεύκους» δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, με τις δύο πλευρές να αναζητούν καιρό τη λύση της συνεργασίας τους. Η Ζάλγκιρις κάλυψε ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου, με τον Ολυμπιακό από μεριάς του να του δίνει αποζημίωση για να του επιτρέψει να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα του.

Άλλωστε οι Πειραιώτες δεν έχουν τον απαιτούμενο χώρο στο ρόστερ τους για τον Μπραζντέικις και το φιλόξενο περιβάλλον της Ζάλγκιρις αποτελεί το ιδανικό μέρος για την επιστροφή του. Το φινάλε της σεζόν 2023-24 στον Ολυμπιακό τον βρήκε να αγωνίζεται για 11 λεπτά μέσο όρο, με 3.6 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ, έχοντας αγωνιστεί σε 27 παιχνίδια.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.