Παναθηναϊκός: Ημέρα... Κέντρικ Ναν στους «πράσινους»

Παναθηναϊκός: Ημέρα... Κέντρικ Ναν στους «πράσινους»

Ναν
Η διορία για το NBA out στο συμβόλαιο του Κέντρικ Ναν τελειώνει απόψε, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει υπομονετικά ώστε να διατηρήσει τον Αμερικανό στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Η μέρα για τον Παναθηναϊκό AKTOR έχει κεντρικό θέμα ένα όνομα. Αυτό του Κέντρικ Ναν. Η D-Day για την παραμονή του Αμερικανού, του οποίου το NBA out εκπνέει απόψε και έτσι κρίνεται η παραμονή του στον.

Φυσικά ο Ναν δεν το... κουνάει από το ΟΑΚΑ για άλλον προορισμό στην Ευρώπη, μιας και υπέγραψε λίγο πριν το τέλος της περσινής σεζόν την ανανέωσή του για τα επόμενα δύο χρόνια. Και έτσι θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού ως το 2026. Ωστόσο το NBA καιροφυλακτούσε και οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να γίνει μέχρι απόψε το βράδυ.

Ο ειδικός όρος στο συμβόλαιό του για ΝΒΑ out λήγει στις 15/7, με τις ώρες να μετρούν αντίστροφα και υπέρ του Παναθηναϊκού.

Ο Ναν... έδειξε παραμονή

Για τον Κέντρικ Ναν ο Παναθηναϊκός αποτελεί μία στέγη που τον... αγκάλιασε και μαζί έφτασαν ως την κορυφή της Ευρώπης. Κάτι που και ο ίδιος εκτιμά και δείχνει κάθε στιγμή, με τους φίλους των «πρασίνων» φυσικά να τον λατρεύουν.

Ο Αμερικανός αναδείχθηκε πιο δημοφιλής παίκτης της σεζόν για τη Stoiximan Basket League και στις δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ έκανε αναφορά στον κόσμο. «Φίλοι του Παναθηναϊκού, ας το πάμε σε ένα επίπεδο που δεν έχει δει ποτέ το ελληνικό μπάσκετ» ήταν τα λόγια του, σε ένα πρώτο... μήνυμα παραμονής.

Ενώ τα ξημερώματα της Δευτέρας, της ημέρας δηλαδή που αναμένεται να τελειώσει οριστικά η διορία των ομάδων του NBA, αν θέλουν να τον αποκτήσουν, πόσταρε σε στόρι στον λογαριασμό του στο instagram ένα βίντεο από την υποδοχή των «πρασίνων», μετά την κατάκτηση της EuroLeague, σε μία δεύτερη... νύξη παραμονής.

Και κάθε ώρα που κυλά σε αυτήν την «D-Day» για τον Ναν, οι ήδη αυξημένες πιθανότητες να παραμείνει στον Παναθηναϊκό πληθύνονται. Με τους «πρασίνους» φυσικά να τον θέλουν στο πλευρό τους ώστε να παρουσιαστούν ακόμα πιο ενισχυμένοι, σε μία περιφέρεια που πέραν του 28χρονου, αν επισημοποιηθεί η παραμονή, του Κώστα Σλούκα και του Τζέριαν Γκραντ, θα έχει από τη νέα σεζόν και τον Λορέντζο Μπράουν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.