Παναθηναϊκός: Το depth chart των «πράσινων» μετά και την παραμονή του Ναν

Παναθηναϊκός: Το depth chart των «πράσινων» μετά και την παραμονή του Ναν

Παναθηναϊκός: Το depth chart των «πράσινων» μετά και την παραμονή του Ναν
Ο Κέντρικ Ναν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό καθώς δεν επέλεξε να γυρίσει στο NBA και το Gazzetta σας παρουσιάζει το depth chart των «πράσινων».

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε πριν από μερικές εβδομάδες μία επιτυχημένη και ιστορική σεζόν, κατακτώντας την κορυφή τόσο της Euroleague όσο και της Stoiximan Basket League.

Ένα από τα βασικά του «γρανάζια», ο Κέντρικ Ναν αποφάσισε να παραμείνει και τη νέα χρονιά στο «τριφύλλι» καθώς η προθεσμία για τη ρήτρα του NBA Out που είχε στο συμβόλαιό του πέρασε.

Το Gazzetta σας παρουσιάζει το depth chart των «πράσινων», το οποίο αναμένεται να έχει μικρές διαφορές σε σύγκριση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Οι μοναδικές αποχωρήσεις μέχρι στιγμής από το σύνολο του Εργκίν Αταμάν είναι ο Λούκα Βιλντόζα που πήγε στον Ολυμπιακό αλλά και ο Λευτέρης Μαντζούκας που έφυγε ως δανεικός στον Άρη ενώ αναμένεται ακόμη μία κίνηση για ενίσχυση του Παναθηναϊκού με παίκτη από το… πάνω ράφι μετά από τη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν.

Το depth chart του Παναθηναϊκού

  • PG: Κώστας Σλούκας, Λορέντζο Μπράουν, Δημήτρης Μωραΐτης
  • SG: Κέντρικ Ναν, Τζέριαν Γκραντ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης
  • SF: Μάριους Γκριγκόνις, Ιωάννης Παπαπέτρου
  • PF: Ντίνος Μήτογλου, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ
  • C: Ματίας Λεσόρ, Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, Κώστας Αντετοκούνμπο
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.