Ο Γιαννακόπουλος προανήγγειλε ανανέωση Αταμάν: «Ο "Μαέστρος" κάτοικος Αθηνών με στόχο 5 σερί ευρωπαϊκά»

Ο Γιαννακόπουλος προανήγγειλε ανανέωση Αταμάν: «Ο "Μαέστρος" κάτοικος Αθηνών με στόχο 5 σερί ευρωπαϊκά»

Newsroom
Αταμάν Γιαννακόπουλος
Με ανάρτησή του στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε την ανανέωση του συμβολαίου του Εργκίν Αταμάν για πέντε χρόνια, στοχεύοντας σε ισάριθμα ευρωπαϊκά!

Η σούπερ επιτυχημένη χρονιά του Παναθηναϊκού με την κατάκτηση της EuroLeague αλλά και του πρωταθλήματος, επιστρέφοντας μάλιστα από το 0-2 κόντρα στον Ολυμπιακό, είχε έναν... μαέστρο. Τον Εργκίν Αταμάν. Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να στέλνει το δικό του μήνυμα για την παραμονή του μέσω ανάρτησής του στο instagram.

«Όταν βάζεις στόχο τα 5 σερί Ευρωπαϊκά αλλά και το να ξεπεράσεις την Ρεάλ, πέρα από το να «κλειδώσεις» όλους τους αθλητές που χρειάζεσαι, πρέπει να κάνεις τον Μαέστρο κάτοικο Αθηνών για τα αντίστοιχα χρόνια» ήταν τα λόγια με τα οποία συνόδευσε την ανάρτησή του ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Αταμάν.

Ποστάροντας μία φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς με τον Αταμάν, επί της ουσίας προανήγγειλε πως ο Τούρκος κόουτς δεν το... κουνάει από το ΟΑΚΑ. Ο Αταμάν έθεσε εξ αρχής ως στόχο την κατάκτηση της EuroLeague από την πρώτη σεζόν του και δικαιώθηκε.

Πλέον ο Γιαννακόπουλος έβαλε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, θέλοντας συνεχόμενες κατακτήσεις ευρωπαϊκών και ο Αταμάν φυσικά, απολαμβάνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του...

Η ανάρτηση του Γιαννακόπουλου για Αταμάν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.