Ποκουσέφσκι: «Κοντά στην Παρτίζαν, περιμένει ακόμα το NBA»

Ποκουσέφσκι: «Κοντά στην Παρτίζαν, περιμένει ακόμα το NBA»

Newsroom
Ποκουσέφσκι: «Κοντά στην Παρτίζαν, περιμένει ακόμα το NBA»
Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι μπορεί να βρίσκεται κοντά στην Παρτίζαν αλλά οι τελευταίες πληροφορίες από τη Σερβία τον θέλουν να περιμένει ακόμα μια πρόταση από το NBA.

Μετά από τέσσερα χρόνια στο ΝΒΑ και 168 ματς στην κανονική περίοδο με 7.5 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ κατά μέσο όρο, ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι φέρεται να ετοιμάζει εκ νέου βαλίτσες για την Ευρώπη, αλλά αυτήν την φορά για να μετακομίσει στο Βελιγράδι για λογαριασμό της Παρτίζαν.

Η «Mozzart Sport» ωστόσο βάζει ένα ακόμα σενάριο στην υπόθεση του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού καθώς σε σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ακόμα δεν έχει διαγράψει το NBA! Συγκεκριμένα εξηγεί ότι ο Ποκουσέφσκι περιμένει ακόμα πρόταση από το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη προκειμένου να παραμείνει στο ΝΒΑ.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι η Παρτίζαν δεν είναι το φαβορί προκειμένου να τον υπογράψει ωστόσο κάνει μία ακόμα προσπάθεια προκειμένου να παραμείνει στην Αμερική.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.