Η ατάκα του Αταμάν που έγινε viral στις ΗΠΑ: «Αν θέλουν οι Σέλτικς να είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές να μας κερδίσουν στο ΟΑΚΑ»

Newsroom
Ο Εργκίν Αταμάν
Ο Εργκίν Αταμάν με τη δήλωσή του για τους «παγκόσμιους πρωταθλητές» Μπόστον Σέλτικς, έγινε θέμα συζήτησης στις ΗΠΑ με τον Βενσάν Πουαριέ να θέλει να βρεθεί στα courtseats ώστε να παρακολουθήσει την άτυπη αυτήν κόντρα.

«Αν θέλουν οι Σέλτικς να είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές να έρθουν να μας κερδίσουν στο ΟΑΚΑ». Αυτή ήταν η ατάκα του Εργκίν Αταμάν στη «RafineTV» που έγινε... viral.

Το τουίτ των Σέλτικς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος κέντρισε το ενδιαφέρον του προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στους Κέλτες να κοντραριστούν με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Η αρχή, βέβαια, είχε γίνει με τη EuroLeague να ποστάρει την απάντηση στους Σέλτικς, τονίζοντας πως πρώτα πρέπει να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό, για να γίνουν πρωταθλητές Ευρώπης.

Φυσικά όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν έγιναν αμέσως θέμα στα ΜΜΕ των ΗΠΑ. Με το bleacher report να ποστάρει τη δήλωση του Τούρκου κόουτς, έχοντας τον Τέιτουμ αγκαλιά με το Larry O'Brien Trophy στην κεντρική φωτογραφία.

Ο Πουαριέ δε... χάνει ένα ματς Παναθηναϊκός - Σέλτικς

Μία «μάχη» για τον Παγκόσμιο πρωταθλητή μεταξύ των δύο «πρασίνων» που, όπως φαίνεται, θα είχε... τρελό ενδιαφέρον στον κόσμο του μπάσκετ.

Η απήχηση που είχε η δήλωση του Αταμάν έφτασε στα αυτιά πολλών ανθρώπων του μπάσκετ. Μεταξύ αυτών και του Βενσάν Πουαριέ, που έχει περάσει από τη Βοστώνη τη σεζόν 2019-20. Ο Γάλλος σέντερ, μάλιστα, τόνισε πως όχι μόνο θα ήθελε να παρακολουθήσει αυτό το παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και των Σέλτικς, αλλά θα πλήρωνε να βρίσκεται και στην πρώτη σειρά των courtseats.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.