Παναθηναϊκός: Κόντρα στην Παρτίζαν στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Το Καλλιμάρμαρο και τα απόλυτα ρεκόρ προσέλευσης
Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αντιμετωπίσει τελικά την Παρτίζαν στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» το οποίο θα διεξαχθεί μόνο το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο.

Διαφορετικό θα είναι το format του φετινού τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» το οποίο θα διεξαχθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η ιδιαιτερότητα της φιλοξενίας του τουρνουά στο Καλλιμάρμαρο, αλλάζει και τον τρόπο διεξαγωγής του, καθώς θα είναι τελείως διαφορετικός σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα θα διεξαχθεί μόνο μία ημέρα και θα υπάρχουν μονά παιχνίδια. Το Σάββατο 21/9 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Παρτίζαν (22:00) ενώ νωρίτερα (19:00) θα παίξουν Μακάμπι-Αναντολού Εφές.

Η επιλογή της Παρτίζαν είναι και συμβολική λόγω της παρουσίας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην άκρη του πάγκου, ένας άνθρωπος ο οποίος έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του μπασκετικού Παναθηναϊκού και ο οποίος είχε ιδιαίτερη σχέση με τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Αυτό σημαίνει ότι θα διεξαχθούν ημιτελικοί χωρίς την παρουσία κόσμου καθώς το Παναθηναϊκό Στάδιο θα είναι διαθέσιμο για τους «πράσινους» μόνο στις 21/9 ωστόσο μία ημέρα νωρίτερα είναι πολύ πιθανόν να διεξαχθούν παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών μεταξύ των τεσσάρων ομάδων τα οποία θα έχουν περισσότερο προπονητικό χαρακτήρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.