Μπαλτσερόφσκι: «Είμαι χαρούμενος που έμεινα στον Παναθηναϊκό»

Μπαλτσερόφσκι: «Είμαι χαρούμενος που έμεινα στον Παναθηναϊκό»

Μπαλτσεροφσκι
Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι παραχώρησε συνέντευξη στην Ισπανία και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση του Παναθηναϊκού AKTOR να τον κρατήσει στο ρόστερ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Πολωνός σέντερ είχε βρεθεί με το ενάμιση πόδι στην πόρτα της εξόδου από το ΟΑΚΑ και μάλιστα ήταν έτοιμος να υπογράψει στη Μάλαγα.

Παρόλα αυτά ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να τον κρατήσει στο ρόστερ των «πρασίνων» και ουσιαστικά να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Παναθηναϊκό.

Μιλώντας ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι στην «La Opinión de Málaga» είπε ότι «είμαι χαρούμενος που παρέμεινα στον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν ότι ήθελα να φύγω. Ήταν περισσότερο δική τους απόφαση και περίμενα τι θα αποφάσιζε ο Παναθηναϊκός. Τελικά αποφάσισαν ότι έπρεπε να παραμείνω και ήταν κάτι που με χαροποίησε».

Για τη δική του σεζόν είπε ότι «στο τέλος είναι λίγο γλυκόπικρη η γεύση γιατί θέλεις πάντα να παίζεις και να είσαι διαθέσιμος για την ομάδα. Είμαι όμως πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε την Ευρωλίγκα και το Ελληνικό πρωτάθλημα. Έχω κίνητρο και θα προσπαθήσω να κερδίσω λεπτά συμμετοχής».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.