Τζόρνταν Λόιντ: Αποκάλυψε ότι ο χειρότερος εφιάλτης του είναι όταν του... σπάνε τους αστραγάλους!

Τζόρνταν Λόιντ: Αποκάλυψε ότι ο χειρότερος εφιάλτης του είναι όταν του... σπάνε τους αστραγάλους!

Newsroom
Λοιντ
Τελικά ποια είναι η στιγμή που ένας μπασκετμπολίστας νιώθει ντροπή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα; Ο Τζόρνταν Λόιντ αποκάλυψε τον... δικό του φόβο!

Κατά καιρούς στο twitter και γενικά στα social media υπάρχουν πολλά ερωτήματα, πολλά διλήμματα και γενικά διάφορα κουίζ στα οποία ανταποκρίνονται και οι ίδιοι οι αθλητές.

Κάτι που έκανε και ο νέος παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Τζόρνταν Λόιντ. Συγκεκριμένα τέθηκε ένα ερώτημα αναφορικά με την πιο ντροπιαστική στιγμή για έναν μπασκετμπολίστα.

Οι επιλογές; Να γίνει πόστερ. Να κάνει airball σε σουτ. Να του σπάσουν τους αστραγάλους. Να αστοχήσει στο νικητήριο σουτ.

Ο Τζόρταν Λόιντ ήταν ξεκάθαρος! «Μπορώ να απαντήσω γιατί μου έχω συμβεί όλα. Όταν σου σπάνε τους αστραγάλους και ακουμπάς στη Γη, τότε μιλάμε για ένα διαφορετικό επίπεδο ντροπής! Με τα άλλα δεν έχω πρόβλημα!» ανέφερε στο Twitter.

@Photo credits: Euroleague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.