Βίρτους Μπολόνια: «Τσεκάρει Κλάιμπερν και άλλους τρεις»

Βίρτους Μπολόνια: «Τσεκάρει Κλάιμπερν και άλλους τρεις»

Γουίλ Κλάιμπερν Εφές
Ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της Βίρτους Μπολόνια φαίνεται πως είναι ο Γουίλ Κλάιμπερν ενώ έχει στα υπόψιν ακόμα 3 παίκτες.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport» και τη «La Prealpina», η Βίρτους Μπολόνια έχει θέσει 4 παίκτες στο μεταγραφικό της «στόχαστρο», θέλοντας να καλύψει τα όσα κενά ενδέχεται να δημιουργηθούν από τις αποχωρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το βασικότερο όνομα που «παίζει» αυτή τη στιγμή είναι αυτό του Γουίλ Κλάιμπερν, ο οποίος αναμένεται να πάρει τη θέση του Όγκιεν Ντόμπριτς που φαίνεται ότι θα συμφωνήσει με τον Ερυθρό Αστέρα. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 34χρονος φόργουορντ (2,01 μ.) της Αναντολού Εφές, στο επίπεδο της Euroleague είχε κατά μέσο από 13,3 πόντους με 4,6 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 28:19 λεπτά συμμετοχής. Ο ιταλικός σύλλογος φέρεται να του προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών.

Στη μεταγραφική λίστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ωστόσο βρίσκονται ακόμα 3 αθλητές. Συγκεκριμένα ο Χαβιέρ Μουν με τον Ματ Μόργκαν στα γκαρντ ενώ αναφέρεται επίσης και το όνομα του Ρέιβον Τάκερ, στον οποίο μάλιστα έχει γίνει ήδη πρόταση.

@Photo credits: euroleaguebasketball.net

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.