Αβράμοβιτς: Οδεύει προς την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σύμφωνα με τους Σέρβους

Newsroom
Ο Αβράμοβιτς της Παρτιζάν βελιγραδίου
Από την Παρτίζαν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαίνεται ότι θα μετακομίσει ο Αλέκσα Αβράμοβιτς, όπως μεταφέρουν τα ρεπορτάζ των Σέρβων.

Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς είναι... φευγάτος από την Παρτίζαν και όπως μεταδίδουν οι Σέρβοι, η επόμενη του ομάδα θα είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Συγκεκριμένα το «Sportklub» αναφέρει ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και το μοναδικό που απομένει πλέον είναι οι επίσημες ανακοινώσεις, όμως κάτι τέτοιο θα γίνει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η ΤΣΣΚΑ έκανε μία πολύ μεγάλη πρόταση στον Αβράμοβιτς, εκ των πρωταγωνιστών της Σερβίας στην πορεία ως τον τελικό του MundoBasket 2023.

Ο Σέρβος γκαρντ αν και έχασε μεγάλο κομμάτι της φετινής σεζόν λόγω τραυματισμού, βοήθησε αρκετά την Παρτίζαν έχοντας στη EuroLeague 10.2 πόντους και 1.8 ασίστ μέσο όρο σε σχεδόν 19 λεπτά, με 24 συμμετοχές!

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.