Μπαρτσελόνα: Επίσημα παρελθόν από τους Καταλανούς ο Γιοκουμπάιτις

Μπαρτσελόνα: Επίσημα παρελθόν από τους Καταλανούς ο Γιοκουμπάιτις

Ο Ρόκας Γιοοκουμπάιτις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Μακριά από τη Βαρκελώνη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις, με τον Λιθουανό να μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Λιθουανό γκαρντ και έτσι δε θα συνεχίσουν μαζί, παρόλο που ο Γιοκουμπάιτις είχε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Ερχόμενος από τη Ζάλγκιρις το καλοκαίρι του 2021, ο Γιοκουμπάιτις υπηρέτησε τα χρώματα των Καταλανών για τρεις σεζόν και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με τη Ζάλγκιρις να θέλει την επιστροφή του και τη Μακάμπι να περιμένει επίσης, προσπαθώντας να τον πείσει.

Με την Μπαρτσελόνα ο Γιοκουμπάιτις κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Ισπανίας (2023) και ένα Κύπελλο (2022), ενώ την περασμένη σεζόν στη EuroLeague μέτρησε 5.3 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ 15:31 λεπτά συμμετοχής.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.