Βεζένκοβ, Ολυμπιακός: Το συναισθηματικό βίντεο για την επιστροφή του (vid)

Βεζένκοβ, Ολυμπιακός: Το συναισθηματικό βίντεο για την επιστροφή του (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοβ.
Το βίντεο που έφτιαξε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ έκρυβε μπόλικα συναισθήματα.

Η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό έγινε επίσημη. Με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να το κάνει μέσα από ένα βίντεο γεμάτο... Βεζένκοβ, με τη συνοδεία μουσικής από πιάνο.

Από τη διαδρομή του Βούλγαρου φόργουορντ στο... θρυλικό διάδρομο και από εκεί στα αποδυτήρια, όπου φόρεσε ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού και έδεσε τα παπούτσια του.

Στη συνέχεια ο Βεζένκοβ βγήκε στο παρκέ του άδειου ΣΕΦ και κατευθύνθηκε στο κέντρο. Εκεί που δεσπόζει το έμβλημα του μπασκετικού Ολυμπιακού. Ο κόσμος... άρχισε να γυρίσει και στο μυαλό του Σάσα Βεζένκοβ εμφανίστηκαν δεκάδες αναμνήσεις. Καλές και κακές. Από το κερδισμένο Κύπελλο και τους πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα, στο τελευταίο σουτ του Βασίλιε Μίτσιτς, μπροστά στον παίκτη του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final Four του 2022, το οποίο στέρησε από τον Ολυμπιακό τη συμμετοχή στον τελικό.

Και από εκεί, στην πρόκριση στο Final Four του Κάουνας, με το Βούλγαρο φόργουορντ να ονομάζεται MVP. Στο φινάλε του ο Βεζένκοβ στέλνει το δικό του μήνυμα: «Για όσα ζήσαμε, μα πιο πολύ για όσα θα ζήσουμε! Γύρισα στην οικογένειά μου».

Το βίντεο για τον Βεζένκοβ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.