Ολυμπιακός, Βεζένκοβ: Ο... καπετάνιος Πρίντεζης τον καλωσόρισε με story

Ολυμπιακός, Βεζένκοβ: Ο... καπετάνιος Πρίντεζης τον καλωσόρισε με story

Newsroom
Γιώργος Πρίντεζης Σάσα Βεζένκοβ
Ο Γιώργος Πρίντεζης καλωσόρισε τον Σάσα Βεζένκοβ με ένα story, που περιέχει μεταξύ άλλων και τις... διακοπές τους μαζί με τον Κώστα Παπανικολάου αλλά και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σάσα Βεζένκοβ επιστρέφει... σπίτι του. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του, με τον Βούλγαρο φόργουορντ να υπογράφει ένα μυθικό συμβόλαιο και να βρίσκει τους... παλιούς του φίλους, με τον Γιώργο Πρίντεζη να ανεβάζει ένα στόρι υποδεχόμενος έτσι την είδηση.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού έδωσε τη σκυτάλη της θέσης του στον Βεζένκοβ μετά την απόσυρσή του. Και οι στιγμές που πέρασαν μαζί στα «ερυθρόλευκα» δε σβήνουν.

Με τον Πρίντεζη να ανεβάζει τρεις φωτογραφίες, από την κοινή τους πορεία στον Ολυμπιακό, τις διακοπές τους μαζί με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Κώστα Παπανικολάου αλλά και τα όσα ζούσαν στις αποστολές των Πειραιωτών.

Το story του Πρίντεζη για Βεζένκοβ

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.