Αγγελόπουλοι για Σλούκα: «Περίμενα ότι θα είχε ζητήσει ήδη συγγνώμη, όσα είπε είναι εκτός λογικής»

Αγγελόπουλοι για Σλούκα: «Περίμενα ότι θα είχε ζητήσει ήδη συγγνώμη, όσα είπε είναι εκτός λογικής»

Newsroom
Ο Σάσα Βεζένκοβ και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.
Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε σε όσα είχε πει ο Κώστας Σλούκας, μετά το τέλος των τελικών, στην επίσημη παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοβ.

Ο Σάσα Βεζένκοβ είχε την τιμητική του στο ΣΕΦ, αφού η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε τη συνέντευξη Τύπου για την επιστροφή του στην ομάδα του Πειραιά.

Στο πλευρό του ήταν ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού κλήθηκαν να σχολιάσουν τα λεγόμενα του Κώστα Σλούκα, μετά το τέλος των τελικών, με τον γκαρντ του Παναθηναϊκού να κάνει λόγο για «απαξίωση».

«Εδώ είμαστε για τον Σάσα. Τώρα για το θέμα του Κώστα, τι θέλετε; Σχόλιο; Εμείς μιλάμε λίγο, ίσως είναι και από τα λάθη που γράφονται και γίνονται. Δε μιλάμε συχνά, όποτε μιλάμε λίγο, όποτε έχουμε να πούμε κάτι το κάνουμε. είναι μιλάμε.Ο Ολυμπιακός έδωσε τα πάντα στον Κώστα, τον πήραμε από τον Μαντουλίδη, από παιδάκι που ήταν τότε, τον στηρίξαμε, τον πιστέψαμε. Η δήλωση που έκανε είναι τελείως εκτός λογικής. Ίσως να είχε μπερδευτεί, ίσως είχε πιεστεί από κάποιον. Περίμενα ότι θα την είχε ανακαλέσει και θα είχε πει συγγνώμη. Δεν υπάρχει κάτι, εμείς δεν έχουμε μιλήσει. Είναι εκτός λογικής. Είναι σαν να βρίσκεται σε ένα παράλληλο σύμπαν, δεν υπάρχει. Εμείς δεν έχουμε τοποθετηθεί ποτέ για όσα έγιναν εκεί, ούτε μετά.

Ήρθε σε μία συνάντηση καθυστερημένη, ενδεχομένως, με δική του υπαιτιότητα, μιλήσαμε τέσσερις ώρες σε καλό κλίμα. Κατέβηκε κάτω, τον περιμένατε, σας είπε ότι έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση. Μετά από μία δύο ημέρες αποχώρησε. Μετά έκανε μία δήλωσε ότι ο σεβασμός προς εμένα και τον Παναγιώτη δεν επιβλήθηκε, αλλά εμπνεύστηκε, ήταν η δήλωση που έκανε όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό. Από τότε δεν ασχοληθήκαμε ξανά, δεν έγινε καμία άλλη επαφή, ούτε δημόσια ούτε ιδιωτική. Τώρα πώς λέει ότι δεν είχε σεβασμό... Τα όσα είχε πει δεν στέκουν, φαντάζομαι πως θα το έχει μετανιώσει», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πρόσθεσε: «Ποτέ δεν απαξιώσαμε τον Σλούκα, ώστε να βγει να κάνει μία τέτοια δήλωση. Προσέφερε στον Ολυμπιακό, είναι μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού. Ο ίδιος μειώνει την ιστορία του. Αυτό πρέπει να σκεφτεί. Εμείς δεν κάναμε τοποθέτηση εναντίον του Σλούκα από τη στιγμή που έφυγε και μετά, δεν δηλώσαμε κάτι. Και σε όσα παιχνίδια ήρθε, δεν πιστεύω ότι έγινε κάτι ιδιαίτερο. Ίσα ίσα, ο ίδιος έκανε προκλητικές κινήσεις προς τον κόσμο στους τελικούς. Εμείς ποτέ δεν ασχοληθήκαμε με τον Σλούκα. Είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και θα συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί. Έκανε μία επαγγελματική απόφαση. Οι δηλώσει αυτές μόνο τον ίδιο υποτιμούν και τη δική του προσπάθεια και ιστορία».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.