Αγγελόπουλοι για τον Γιαννακόπουλο: «Στο πρωτάθλημα ξέφυγε και οι ποινές δεν έχουν νόημα αν δεν αλλάζει κάτι»

Αγγελόπουλοι για τον Γιαννακόπουλο: «Στο πρωτάθλημα ξέφυγε και οι ποινές δεν έχουν νόημα αν δεν αλλάζει κάτι»

Newsroom
Ο Σάσα Βεζένκοβ και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.
Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αναφέρθηκαν και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μετά από σχετική ερώτηση, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Σάσα Βεζένκοβ.

Η παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος επέστρεψε στον Ολυμπιακό για τα επόμενα πέντε χρόνια, έκρυβε αρκετές ειδήσεις. Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν στο πλευρό του Βούλγαρου φόργουορντ και πρώτα ερωτήθηκαν για τον Κώστα Σλούκα, ενώ στη συνέχεια έγινε μία ερώτηση που αφορούσε την τοξικότητα στο πρωτάθλημα.

«Από ό,τι κατάλαβα από κάποια ανάρτησή του κάτι άλλο μεγάλο έχει γίνει. Κάτι πιο σημαντικό γιατί λέει πως δεν μπορεί να πάει σε κανένα γήπεδο. Μάλλον ίσως κάτι κινείται... Θα το δούμε και εμείς, θα το ψάξουμε. Μάλλον κάτι πιο σημαντικό έχει γίνει και δεν τον αφήνουν πλέον να πάει πουθενά. Ούτε Ελλάδα, ούτε Ευρώπη, ούτε Καλλιμάρμαρο. Ίσως έχει γίνει κάτι που δεν το γνωρίζουμε. Αλλά όλα αυτά είναι επικίνδυνα και κάνουν κακό στον αθλητισμό. Ο ανταγωνισμός είναι καλός, το να είναι ο Παναθηναϊκός δυνατός είναι πολύ καλό για τον ελληνικό αθλητισμό, αλλά μέσα στα αθλητικά πλαίσια. Είναι αγώνας, είναι άθλημα. Ο κόσμος χαίρεται και πανηγυρίζει. Δεν μπορούν να ξεφεύγουν, να απειλούν και να βρίζουν ανθρώπους.. Αυτά είναι πολύ επικίνδυνα. Αν εμείς ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο, απλά δεν θα έχουμε αθλητισμό στην χώρα. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Προσπαθούμε να μείνουμε εκεί που είμαστε και να κάνουμε το καλύτερο», τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να εξηγεί: «Όταν ήρθε ο Γιαννακόπουλος στον αγώνα της Euroleague τον χαιρετίσαμε και δείξαμε τι πρέπει να γίνεται. Ο Γιαννακόπουλος στο πρωτάθλημα ξέφυγε και οι ποινές δεν έχουν νόημα αν δεν αλλάζει κάτι».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.