Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Με βάση τις συζητήσεις με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, το ρόστερ μας έχει κλείσει»

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Με βάση τις συζητήσεις με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, το ρόστερ μας έχει κλείσει»

Newsroom
Παναγιώτης Αγγελόπουλος
Χωρίς άλλη προσθήκη μετά από αυτήν του Σάσα Βεζένκοβ θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός, με βάση τα όσα είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε με κάθε επισημότητα τον Σάσα Βεζένκοβ, που επέστρεψε μετά από τον έναν χρόνο παραμονής του στο NBA. Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν ο ίδιος και οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ, απαντήθηκε και η ερώτηση σχετικά με το ρόστερ της ομάδας.

«Με βάση τις συζητήσεις με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, το ρόστερ μας έχει κλείσει. Ίσως είναι κι ένα καλοκαιρινό σπορ αυτό με τις μεταγραφές και τις συζητήσεις. Ο Ολυμπιακός έχει ένα από τα πιο γεμάτα ρόστερ της ιστορίας του, με μια τρομερή εξάδα στους ψηλούς. Έχουμε 80 αγώνες στη σεζόν. Όλοι είναι χρήσιμοι. Είναι στατιστικά αδύνατο να μη συμβούν κάποιοι τραυματισμοί, κάτι που βέβαια το απευχόμαστε» ήταν τα λόγια του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

Ο Πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» επιβεβαίωσε πως ο Βεζένκοβ αποτελεί την τελευταία, χρονικά, προσθήκη της ομάδας και δε θα υπάρξει κάποια άλλη προσθήκη στο υπάρχον ρόστερ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.