Αταμάν για Σλούκα: «Αν τον έχεις στη σωστή ομάδα θα απολαύσεις τρόπαια, περιμένετε και θα δείτε»

Αταμάν για Σλούκα: «Αν τον έχεις στη σωστή ομάδα θα απολαύσεις τρόπαια, περιμένετε και θα δείτε»

Γιώργος Κούβαρης
Ο Εργκίν Αταμάν με τον Κώστα Σλούκα στην Euroleague
Ο Εργκίν Αταμάν αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα και εμμέσως πλην σαφώς απάντησε παράλληλα στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Σάσα Βεζένκοβ από τον Ολυμπιακό, οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ δέχθηκαν ερώτηση για τον Κώστα Σλούκα και τα όσα είχε πει αμέσως μετά το τέλος του Game 5 των τελικών στην Stoiximan Basket League και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είπαν μεταξύ άλλων ότι «προσέφερε στον Ολυμπιακό, είναι μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού. Περιμέναμε ότι θα είχε ζητήσει ήδη συγγνώμη, όσα είπε είναι εκτός λογικής. Είναι σαν να βρίσκεται σε ένα παράλληλο σύμπαν».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Εργκίν Αταμάν ο οποίος άρχισε να δραστηριοποιείται στα social media, έκανε ένα «story» με τον αρχηγό του Παναθηναϊκό AKTOR στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όχι μόνο 'μέρος' της ιστορίας. Είναι η ΙΣΤΟΡΙΑ. Αν έχεις τον Σλούκα στη σωστή ομάδα, τότε θα απολαύσεις και νέα τρόπαια. Απλά περιμένετε και θα δείτε».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.