Πρίντεζης: Η συλλεκτική φανέλα για τη βραδιά του είναι εμπνευσμένη από τα βραβευμένα Μαορί τατουάζ του

Πρίντεζης: Η συλλεκτική φανέλα για τη βραδιά του είναι εμπνευσμένη από τα βραβευμένα Μαορί τατουάζ του

Πρίντεζης
Ξεχωριστή είναι η φανέλα του Γιώργου Πρίντεζη για τη σπουδαία βραδιά του στις 6 Σεπτέμβρη με λεπτομέρειες μαορί τατουάζ που έχει ο θρύλος των Πειραιωτών.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει αποκαλύψει τη συλλεκτική φανέλα που θα φορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο παιχνίδι που θα γίνει για την απόσυρση της φανέλας του Γιώργου Πρίντεζη.

Ο Γιώργος Πρίντεζης θα ζήσει μεγάλες στιγμές όπως του αξίζει στις 6 Σεπτεμβρίου, αφού θα δει τη φανέλα του στην οροφή του ΣΕΦ να αποσύρεται σε μια μεγάλη βραδιά αφιερωμένη στον άλλοτε αρχηγό των Πειραιωτών.

Η φανέλα έχει όμορφες λεπτομέρεις και είναι εμπνευσμένη από τα Μαορί τατουάζ που έχει χτυπήσει στο παρελθόν ο Πριντ στο χέρι του. Μάλιστα το συγκεκριμένο σχέδιο Μαορί είχε βγει το καλύτερο Μαορί της χρονιάς. Η αγάπη του Πρίντεζη για τα τατουάζ όπως ήταν φυσικό αποτυπώνεται και στην ειδική φανέλα της βραδιάς του που έρχεται στις 6 Σεπτέμβρη. Τέλος στη φανέλα ξεχωρίζει και το «One passion, one story, my legend».

*Το συγκεκριμένο σχέδιο, το φοβερό τατουάζ έχει γίνει από τον tattoo artist Γιώργο Καλοδήμα

θι

θι

ιο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.