Τζέιμς για Βεζένκοβ: «Καλύτερος από εμένα; Σε τι;» (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοβ και ο Μάικ Τζέιμς.
Ο Μάικ Τζέιμς απάντησε με μία ερώτηση, στη διαπίστωση ενός φίλου του Ολυμπιακού, ο οποίος είπε ότι «ο Σάσα Βεζένκοβ είναι καλύτερος από εσένα».

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague, με 4.623 πόντους. Και ο εν ενεργεία MVP. Η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό και τη διοργάνωση, σημαίνει ότι οι δύο τελευταίοι MVP θα έχουν τη δυνατότητα να αναμετρηθούν ξανά.

Όμως ποιος MVP είναι καλύτερος; Για ένα φίλο του Ολυμπιακού, ο Βούλγαρος είναι ο κορυφαίος και έσπευσε να το ανακοινώσει στον Τζέιμς, μέσω του προφίλ του στο Instagram.

«Καλύτερος από εμένα; Σε τι; Δε γίνεται να μας έχεις να δει να παίζουμε και να συμπέρανες αυτό», ήταν η απάντηση του Τζέιμς ενώ έκανε live στο Instragram και μιλούσε ανεβαίνοντας μία σκάλα.

Η τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι στο παρκέ ήταν στον ημιτελικό του Final Four του Κάουνας, όπου ο Ολυμπιακός είχε πάρει τη νίκη και την πρόκριση, χάρη σε ένα επιβλητικό δεύτερο ημίχρονο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.