Ολυμπιακός για την ανάρτηση Γιαννακόπουλου: «Τέτοια φαινόμενα θα εκλείψουν» (vid)

Ολυμπιακός για την ανάρτηση Γιαννακόπουλου: «Τέτοια φαινόμενα θα εκλείψουν» (vid)

Newsroom
Γιαννακόπουλος
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε στην ανάρτηση του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκος, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Την Παρασκεύη 27 Ιούλη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε ένα στόρι στο οποίο έκανε λόγο για «κομπλεξικά και κακά άτομα», χωρίς ονομαστική αναφορά και καταλήγοντας πως «θα φτύσετε το γάλα της μάνας σας», έπειτα από τα απανωτά μηνύματα που ακολούθησαν την παρουσίαση του Σάσα Βενένκοβ στον Ολυμπιακό και τα όσα ειπώθηκαν από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΚΑΕ.

«Μόνο αποσπάσματα είχα διαβάσει. Κάθισα όμως και είδα το video που μου στείλανε. Θα πω το εξής: τόσα χρόνια έχοντας ακούσει για τα φατούρα στον Μωραϊτη κάθε μέρα, έχοντας ακούσει για τις δυσκολίες μέσα στο ίδιο το σπίτι για το πως μεγαλώσατε, έλεγα εντάξει ρε παιδιά δεν πειράζει», ανέφερε.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε και ανέβασε το video του Γιαννακόπουλου στo instagram. «Νέα χυδαία επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Τέτοια φαινόμενα δεν έχουν θέση στον αθλητισμό και θα εκλείψουν», έγραψαν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.