Παναθηναϊκός: Μπουλντόζες στην κεντρική αρένα και τα πρώτα πράσινα καθίσματα στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Μπουλντόζες στην κεντρική αρένα και τα πρώτα πράσινα καθίσματα στο ΟΑΚΑ

Η αρένα του ΟΑΚΑ.
Το κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ έχει γίνει ένα εργοτάξιο, με μπουλντόζες να βρίσκονται στην κεντρική σάλα, ενώ ήδη τα πρώτα πράσινα καθίσματα έκαναν την εμφάνισή τους. Το Gazzetta μπήκε στην κεντρική σάλα και σας παρουσιάζει την εξέλιξη των εργασιών.

Η εικόνα στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ δε θυμίζει σε τίποτα εκείνη του τελευταίου τελικού της Stoiximan Basket League και τον Παναθηναϊκό θριαμβευτή και πρωταθλητή.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκινήσει τα έργα για την αλλαγή της εικόνας, αλλά και της βελτίωσης των χώρων που κάποτε ήταν το παρκέ.

Και όχι μόνο. Είναι ήδη γνωστό ότι την επόμενη σεζόν ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει το glass floor. Ενώ και η εικόνα στις εξέδρες αναμένεται να αλλάξει. Και σίγουρα θα αποκτήσει, πράσινο, χρώμα.

Ήδη στο χώρο που ήταν το παρκέ, πλέον υπάρχουν μπάζα και μπουλντόζες. Με τους εργαζόμενους να δουλεύουν καθημερινά για την εξέλιξη των έργων και τη διαμόρφωση του χώρου.

Οι πράσινες καρέκλες

Όλες οι καρέκλες έχουν ξηλωθεί (εκτός απ' αυτές των επίσημων, ενώ και οι μαύρες καρέκλες έχουν μείνει μέχρι στιγμής στη θέση τους) και θα αντικατασταθούν με νέες που θα έχουν τα χρώματα της ομάδας. Ήδη οι πρώτες πράσινες καρέκλες έχουν κάνει την εμφάνιση τους στα πάνω διαζώματα του γηπέδου.

Την ίδια ώρα, το περίβλημα του cube είναι το μόνο που έχει μείνει για να θυμίζει ότι ο Παναθηναϊκός έπαιζε στο γήπεδο μέχρι πριν από ενάμισι μήνα. Μαζί έχουν απομακρυνθεί, φυσιολογικά και όλα τα λάβαρα της ομάδας, προκειμένου να επανατοποθετηθούν, μόλις ολοκληρωθούν τα έργα.

Το εσωτερικό του ΟΑΚΑ.
Τα πρώτα πράσινα καθίσματα στο ΟΑΚΑ.
Το εσωτερικό του ΟΑΚΑ.
Τα καθίσματα έχουν ξηλωθεί, για να αντικατασταθούν.
Το εσωτερικό του ΟΑΚΑ.
Μόνο το περίβλημα του cube έχει μείνει ανέπαφο.
Το εσωτερικό του ΟΑΚΑ.
Ο εσωτερικός χώρος του ΟΑΚΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.