Ματ Τόμας: Ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο στην Άλμπα Βερολίνου

Ματ Τόμας: Ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο στην Άλμπα Βερολίνου

Newsroom
Ματ Τόμας
Η Άλμπα Βερολίνου ανακοίνωσε ότι ο Ματ Τόμας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της γερμανικής ομάδας και τη σεζόν 2024-25!

Για δεύτερη σερί χρονιά ο Αμερικανός γκαρντ θα αποτελέσει μέλος της Άλμπα Βερολίνου, κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοίκηση της ομάδας.

Ο Ματ Τόμας πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν σε ατομικό επίπεδο και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν καθ' όλη τη διάρκεια της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στην Άλμπα. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που μπόρεσα να μείνω για δεύτερη σερί σεζόν στην ίδια ομάδα. Το να έχω αυτή τη συνέχεια και τη σταθερότητα ήταν ένας σημαντικός παράγοντας στην απόφασή μου» ήταν το σχόλιο του Τόμας λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της Άλμπα.

Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια της Euroleague έχοντας κατά μέσο όρο 10.1 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ, σουτάροντας με 47% στα δίποντα, 43% στα τρίποντα και 89% στις βολές.

@Photo credits: Euroleague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.