Τεό Μαλεντόν: «Επιστρέφει στη Βιλερμπάν»

Τεό Μαλεντόν: «Επιστρέφει στη Βιλερμπάν»

Newsroom
Μαλεντόν
Ο Τεό Μαλεντόν αναμένεται να ρίξει τους τίτλους τέλους στην καριέρα του στο ΝΒΑ και να επιστρέψει στην Euroleague για λογαριασμό της Βιλερμπάν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το γαλλικό «BeBasket», ο 23χρονος γκαρντ έχει πάρει την απόφαση να βάλει στην άκρη το όνειρο της καθιέρωσης στο ΝΒΑ και να επιστρέψει στην Βιλερμπάν απ' όπου και αποχώρησε το καλοκαίρι του 2020. Όπερ και σημαίνει ότι ύστερα από τέσσερα χρόνια στο ΝΒΑ αναμένεται να «πατήσει» και πάλι στα παρκέ της Euroleague.

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του Μαλεντόν στη Βιλερμπάν και να γίνει και πάλι κάτοικος Λυών μετά τη θητεία του σε Θάντερ, Χόρνετς και Σανς, έχοντας πάρει μέρος παράλληλα και στο πρωτάθλημα της G-League.

Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 177 ματς του NBA έχοντας κατά μέσο όρο 7.8 πόντους, 2.9 ασίστ και 2.8 ριμπάουντ, ενώ αντίστοιχα έχει πάρει μέρος και σε 22 παιχνίδια της Euroleague τη σεζόν 2019-20 με 7.4 πόντους, 3.1 ασίστ και 1.8 ριμπάουντ.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.