Ο χάρτης με το... μεταμορφωμένο Καλλιμάρμαρο για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Νίκος Ρόλλας
Καλλιμάρμαρο
Το Καλλιμάρμαρο θα αλλάξει μορφή, προκειμένου να υποδεχθεί τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και να φιλοξενήσει το Παύλος Γιαννακόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να διοργανώσει ένα από τα κορυφαία μπασκετικά events (σ.σ σε ανεπίσημη διοργάνωση) στην ιστορία του αθλήματος, καθώς η τελευταία μέρα του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα διεξαχθεί το Καλλιμάρμαρο, συγκεντρώνει παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Τα εισιτήρια για τα ματς της 21ης Σεπτεμβρίου βγήκαν την Παρασκευή σε κυκλοφορία και παρουσιάζουν ζωηρή κίνηση, καθώς όλοι θέλουν να δώσουν το παρών και να ζήσουν την ιστορική αυτή ημέρα «κάτω από τα αστέρια του ουρανού της Αθήνας μας», όπως αναφέρει και το σχετικό κείμενο της ΚΑΕ.

Η μεταμόρφωση του Καλλιμάρμαρου

Μέσω της διάθεσης των εισιτηρίων λοιπόν, οι ενδιαφερόμενοι πήραν και μία πρώτη γεύση για το πως θα μεταμορφωθεί το Καλλιμάρμαρο για το μεγάλο αυτό event.
Πρώτα από όλα, οι πλάγιες δύο μεγάλες εξέδρες θα είναι χωρισμένες δύο κομμάτια. Το πρώτο μισό, όπως μπαίνει δηλαδή κάποιος στο Παναθηναϊκό Στάδιο, δεξιά και αριστερά, είναι αυτό με τα εισιτήρια των 15 ευρώ. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, δεν θα έχουν καλή ορατότητα στο παρκέ και για αυτό είναι τόσο φθηνά. Την εξέλιξη των παιχνιδιών θα μπορούν να παρακολουθήσουν από μεγάλες οθώνες που θα έχουν στηθεί ειδικά για αυτούς.

Το δεύτερο κομμάτι, είναι αυτό που θα έχει ορατότητα και θα φτάνει σχεδόν μέχρι την... νοητή γωνία που ξεκινάει το «πέταλο», με την τιμή των εισιτηρίων να είναι στα 60 ευρώ. Στις τρεις πλευρές του παρκέ, με εξαίρεση αυτή που κοιτάζει προς την πλευρά του Ευαγγελισμού όπου θα είναι οι πάγκοι των ομάδων, υπάρχουν court seats που κάνουν 300, 350 και 400 ευρώ.

Πίσω από την μπασκέτα που θα είναι στην πλευρά του Παγκρατίου θα έχει στηθεί ένα ειδικό stage, το οποίο δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος ύπαρξής του.

Δείτε και τον σχετικό χάρτη

Χάρτης Καλλιμάρμαρου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.