Νικς: «Οι Νεοϋορκέζοι σκέφτηκαν τον Λεσόρ στην offseason για να ενισχύσουν τη ρακέτα»!

Νικς: «Οι Νεοϋορκέζοι σκέφτηκαν τον Λεσόρ στην offseason για να ενισχύσουν τη ρακέτα»!

.
Τα δικαιώματα του Ματίας Λεσόρ ανήκουν στους Νιου Γιορκ Νικς και σύμφωνα με τον Αμερικανό ρεπόρτερ και NBA insider Ίαν Μπέγκλεϊ, οι Νεοϋορκέζοι εξέτασαν την περίπτωση του Γάλλου σέντερ του Παναθηναϊκού για να ενισχύσουν τη ρακέτα τους.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο προπονητής της Εθνικής Γαλλίας, Βενσάν Κολέ έκανε ειδική αναφορά στον Ματίας Λεσόρ και στη συμβολή του στην πορεία των Bleus στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Ματίας δεν παίζει στο ΝΒΑ. Δεν ξέρω γιατί καμία ομάδα στο ΝΒΑ δεν παίρνει αυτόν τον τύπο»!

Μετά την κατάκτηση της EuroLeague και του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, ο Λεσόρ θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες μπάσκετ 2024 κόντρα στις ΗΠΑ, σημειώνοντας 7.6 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ σε 14 λεπτά μ.ό. στο τουρνουά.

Από την πλευρά του, ο Αμερικανός ρεπόρτερ και NBA insider Ίαν Μπέγκλεϊ αναφέρθηκε στον Γάλλο σέντερ του Παναθηναϊκού, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Ματίας Λεσόρ είναι μέλος της εθνικής ομάδας της Γαλλίας που θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ για το χρυσό μετάλλιο το Σάββατο 10/8.

Οι Νικς έχουν τα δικαιώματα του Λεσόρ, ως μέρος της ανταλλαγής που έγινε τη βραδιά του 2020 NBA Draft. Μήπως οι Νικς σκέφτηκαν τον Λεσόρ καθώς αναζητούσαν ενίσχυση για τη θέση των ψηλών νωρίτερα στην offseason; Ναι, το έκαναν!

Η Νέα Υόρκη εξέτασε το ενδεχόμενο να υπογράψει τον Λεσόρ, αλλά δεν κατάφερε να βρει πρόσφορο έδαφος. Οι Νικς εξακολουθούν να έχουν μία κενή θέση στο ρόστερ των 15 παικτών τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.