Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα του τουρνουά στην Κρήτη με... άρωμα EuroLeague

Newsroom
Βεζένκοβ
Ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει το διήμερο 14-15/9 σε τουρνουά προετοιμασίας στο Ηράκλειο όπου θα λάβουν μέρος η Αρμάνι, η Φενέρμπαχτσε και η Βίρτους, με τους διοργανωτές να ανακοινώνουν το πρόγραμμα του Crete International Basketball Tournament.

Το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου το διεθνές τουρνουά Crete International Basketball Tournament με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, της Φενέρμπαχτσε, της Αρμάνι Μιλάνο και της Βίρτους Μπολόνια.

Οι τέσσερις ομάδες θα βρεθούν στο Ηράκλειο και θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους ενώ οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό τη Βίρτους Μπολόνια και η Φενέρμπαχτσε θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αρμάνι Μιλάνο. Οι νικητές των ημιτελικών θα παίξουν στον τελικό της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ το Μαρούσι (3/9, κεκλεισμένων των θυρών), τη Μακάμπι στο φιλικό για την απόσυρση της φανέλας του Γιώργου Πρίντεζη (6/9) και τον Ερυθρό Αστέρα (10/9). Ακολουθεί το τουρνουά στην Κρήτη και τα δύο φιλικά στην Ιταλία με την Τραπάνι (22-23/9).

Το πρόγραμμα του Crete IBT

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

  • 18:00 Φενέρμπαχτσε - Αρμάνι Μιλάνο
  • 20:30 Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

  • 18:00 Μικρός τελικός
  • 20:30 Τελικός

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.