Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Επιστρέφει στην Euroleague ο Μέικον»

Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Επιστρέφει στην Euroleague ο Μέικον»

Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Επιστρέφει στην Euroleague ο Μέικον»
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ φαίνεται πως ήρθε σε συμφωνία με τον Ντάριλ Μέικον, ο οποίος στο παρελθόν είχε παίξει στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η ισραηλινή ιστοσελίδα sportswalla, ο Ντέριλ Μέικον, ύστερα από αρκετές εβδομάδες συζητήσεων, ήρθε σε συμφωνία με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και υπέγραψε συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, έχοντας δικαίωμα για ανανέωση στο τέλος της χρονιάς.

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, ο 28χρονος Αμερικάνος γκαρντ (1,88 μ.) βρισκόταν στην Κίνα για τους Σέντζεν Λέοπαρντς ενώ ο ίδιος φαίνεται ότι δεν θα μπορέσει να μπει στην αγωνιστική δράση πριν τον Νοέμβριο καθώς αντιμετωπίζει θέμα τραυματισμού στο γόνατο.

Στο παρελθόν ο Μέικον έχει περάσει και από την Ελλάδα. Συγκεκριμένα το 2021 όταν και φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ ενώ παρέμεινε στη χώρα μας και το 2022 για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.