Παναθηναϊκός: Προ των πυλών το sold out στο Καλλιμάρμαρο

Newsroom
Προ των πυλών το sold out στο Καλλιμάρμαρο!
Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, ο Παναθηναϊκός θα διοργανώσει το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο εμβληματικό Καλλιμάρμαρο Στάδιο όπου θα βρεθούν περισσότεροι από 35.000 φίλοι του «τριφυλλιού» αφού το sold out είναι προ των πυλών.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την Παρασκευή 9/8 την κυκλοφορία των εισιτηρίων για το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.

Μία βραδιά κάτω από τα αστέρια, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της κυκλοφορίας των 35.000 εισιτηρίων που αναμένεται να εξαντληθούν αφού το sold out είναι προ των πυλών.

Όπως αναφέρεται στην πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων που χρησιμοποιεί από φέτος η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, τα εισιτήρια που έχουν απομείνει είναι περιορισμένα.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Αναντολού Εφές και η Παρτίζαν θα είναι οι ομάδες που θα αποτελέσουν την τετράδα του τουρνουά, με τους Σέρβους του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να είναι οι αντίπαλοι των πρωταθλητών Ευρώπης (22:00).

2

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.