Γιαμπουσέλε: Ο ρόλος του Κένι Άτκινσον στην ενδεχόμενη επιστροφή του στο ΝΒΑ

Γιαμπουσέλε
Το συμβόλαιο του Γκέρσον Γιαμπουσέλε διαθέτει ρήτρα αποδέσμευσης για το ΝΒΑ και μία συγκεκριμένη ομάδα σκέφτεται να τη δώσει και να αποκτήσει τον Γάλλο φόργουορντ.

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε ίσως... εξαργυρώσει πιο γρήγορα απ' ότι πίστευε και ο ίδιος τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Γαλλίας στο τουρνουά μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ειδικά όσα έκανε απέναντι στην Team USA, ίσως αποτελέσουν το διαβατήριο της επιστροφής του στο ΝΒΑ. Έτσι και αλλιώς, ο ίδιος το είπε - περισσότερο μεταξύ σοβαρού και λιγότερο αστείου - στον Ματίας Λεσόρ πως «μπορεί να μας πάρουν του χρόνου που είμαστε free agents στο NBA».

Η ρήτρα του συμβολαίου του ανέρχεται στα 2.5 εκατομμύρια δολάρια και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς είναι η ομάδα που ίσως ενδιαφερθεί για τον Γιαμπουσέλε. Η παρουσία του Κένι Άτκινσον στον πάγκο των «Καβς» έρχεται να βάλει... βενζίνη στη φωτιά.

Βλέπετε, ο Αμερικανός προπονητής ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Βενσαν Κολέ στον πάγκο της Γαλλίας και είχε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τσεκάρει τον «Γιάμπου».

Οι Καβαλίερς έχουν μία κενή θέση στο ρόστερ τους, επιθυμούν να βρουν έναν έμπειρο παίκτη που δεν θα θέλει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά ίσως στην περίπτωση του Γιαμπουσέλε να κάνουν την εξαίρεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.