Παρτιζάν: Χωρίς τον Καμπόκλο η παρουσίαση των Σέρβων

Παρτιζάν: Χωρίς τον Καμπόκλο η παρουσίαση των Σέρβων

Καμπόκλο, Παρτιζάν: Πληρώνει το πρόστιμο και μένει στους «ασπρόμαυρους»
Η παρουσίαση της Παρτιζάν για τη σεζόν 2024/25 θα πραγματοποιηθεί χωρίς τον Μπρούνο Καμπόκλο και σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία, ο Βραζιλιάνος σέντερ θα αποχωρήσει από τους «ασπρόμαυρους».

Η παρουσίαση της Παρτιζάν είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα 19/8 στις 21:00 και σύμφωνα με τη MozzartSport, ο Μπρούνο Καμπόκλο δεν πρόκειται να δώσει το παρών.

O Βραζιλιάνος σέντερ, ο οποίος συμμετείχε στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του αναμένεται να αποχωρήσει από την Παρτιζάν, μολονότι ο ίδιος δήλωσε το προηγούμενο διάστημα ότι θέλει να συνεχίσει στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Καμπόκλο αποχώρησε εν μέσω των τελικών στη σερβική λίγκα για το Ορλάντο δίχως να πάρει άδεια από την Παρτιζάν και όλα δείχνουν ότι η σεζόν 2024/25 θα τον βρει μακριά από το Βελιγράδι. Πέρσι είχε 9.4 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 19 λεπτά συμμετοχής στη EuroLeague με τους Σέρβους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.